روز جهانی تخم مرغ ۹ اکتبر ۲۰۲۵ مصادف با پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ و ۱۶ ربیع‌الثانی سال ۱۴۴۷ است.

علت نامگذاری روز جهانی تخم مرغ
روز جهانی تخم مرغ چند سالی می‌شود که در مدارس از اهمیت بالایی برخوردار شده است، در مدرسه به دانش آموزان آموزش داده می‌شود که تخم مرغ را در سفره غذایی خود قرار دهند و در هر روز یک تخم مرغ را به هر صورت آب پز و یا سرخ شده میل کنند، تخم مرغ به لحاظ منبع غذایی یک غذای کامل به حساب می‌آید و برای رشد جسمی و مغزی کودکان بسیار مفید می‌باشد، دارای پروتئین و اسید‌های آمینه ضروری برای بدن می‌باشد.
دانستنی‌های جالب درباره تخم مرغ
تخم مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و املاح ضروری برای بدن است.
پروتئین آن از سایر منابع پروتئینی مانند لبنیات، گوشت و حبوبات غنی‌تر بوده و ارزش غذایی بالایی دارد و دارای تمام اسیدآمینه‌های ضروری برای سلامتی انسان می‌باشد.
تخم مرغ در گروه گوشت و ماکیان قرار دارد و میتوان آن را به طور متناوب به جای گوشت قرمز، ماهی و مرغ استفاده کرد.
 یک عدد تخم مرغ ۷۲ کیلو کالری انرژی دارد.
 ۱۲/۵ درصد وزن تخم مرغ را پروتئین تشکیل میدهد که (آلبومین) نام دارد.
در نمودار‌های ارزیابی کیفیت پروتئین موجود در مواد غذایی، همیشه تخم مرغ در بالاترین حد معین (۱۰۰) قرار دارد و بعنوان استاندارد مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذا‌ها استفاده میشود.